>

Tuesday, 22 November 2011

Review - Kartun Dahulu & Sekarang.

Assalamualaikum...

Sejuk sangat dalam office ni. Dah naikkan suhu aircond pun still rasa sejuk jugak. Maybe sebab kat luar hujan renyai, tu yang rasa sejuk semacam kot. Sementara menunggu downloading semua cerita cartoons siap, lebih baik aku update entry sekejap. Dari kecik sampailah dah kahwin, aku memang suka sangat tengok cartoons. Waktu hari minggu, kalau bangun pagi² je mesti switch on televisyen dulu. Channel? Mestilah channel cartoons! Memang takkan berubah dari dulu sampai sekarang. Sampaikan encek Suami pun terikut sama dengan perangai puan Isteri nya. ƗƗiƗƗiƗƗi "̮

Korang pun mesti ada favourite cartoons kan? Macam aku, semua jenis cartoons aku boleh layan. Paling best kalau tengok cartoons yang lawak² sikit. Happy je rasa.

Aku ingat lagi masa kecik² dulu, Papa mesti beli video tape cartoons the pink panther ni. Kalau Mak & Papa pergi kerja, mesti aku pasang video tape ni. Sampai kan irama lagu pink panther ni pun aku boleh ingat sampai sekarang. Memang best lah cartoons ni.
cartoons barbie. comelll sangat! 
Banyak lagi sebenarnya cartoons yang aku suka tengok. Tapi aku takde lah letak semua gambar. Karang letak semua gambar, habis blog aku semuanya dengan gambar cartoons. ƗƗuƗƗuƗƗu "̮ Antara cartoons yang lain...
  • mr. flinstone
  • mr. bean
  • usop santorian
  • anak-anak Sidek
  • tazmania
  • tom & jerry
  • sesame street
  • ninja turtles
  • woody woodpecker
  • thundercats
  • ghostbusters
  • keluang man
  • doraemon
  • power rangers
  • pokemon
  • dragon ball
  • upin & ipin
  • tellutubie
  • sinchan
  • cardcaptor sakura
  • sailormoon
Sekarang ni, aku dengan encek Suami masing² minat tengok cartoons shaun the sheeps dengan boboiboy! Memang terbaeeekkk! Korang pulak minat cartoons ape?

4 comments:

Asfiza said...

as minat cartoon shin chan & doreamon..hehe...tapi paling3 suke...Cardcaptor Sakura..dan incik naruto as suka tgk Naruto Shipuddin...

AdaNaz87 said...

lupe lak nak list kan cardcaptor sakura. citer tu memang best! naruto lak, kadang² tengok. tapi panjang sangat episodnye. hi².

Asfiza said...

as langsung tak paham naruto tuh citer dia mcm mana.haha..tp dah lama lah cardcaptor tak keluar tv..rindu dgn citer tu...

AdaNaz87 said...

kite pun tak berape faham citer naruto tu. tetibe dah besar panjang. hu². kalau nak tengok cartoons 90 an kena tengok kat youtube. ade rasenye. ((;