>

Wednesday, 26 October 2011

Tak Sangka I'm The Winner Of The Contest Irine Nadia Marcello.

Alhamdulillah...  Betul ke tak betul ni? Macam tak percaya pulak. Rasa nak gosok mata empatpolohempat kali walaupun sebenarnya mata aku tak sakit. Tapi, still nak gosok mata sebab benda dekat bawah ni...
Akhirnya... Sebab aku jadi orang pertama yang komen dekat entry blogger famous Malaysia Irine Nadia Marcello, aku dapat special gift dari beliau. Nak tahu apa? Jeng...jeng...jeng...










Hadiahnya ialah berupa FREE PHOTOSHOOT di WHITE STUDIO EYESTUDIO PHOTOGRAPHY.
Siapa yang tak suka kan bila dah menang? Lagipun selama aku berblogging, aku tak pernah masuk mana²  contest. Dekat blog ke, dekat facebook ke memang tak pernah. Sebabnya, confident dalam diri aku very the low dan aku taknak orang cakap yang aku tak layak itu lah ini lah. ƗƗuƗƗuƗƗu "̮ Kebetulan semalam, tengah aku berblog, ternampak dekat blog updates ade entry terbaru dari Irine Nadia Marcello. Terus aku baca. By the way, aku memang silent reader Irine. ƗƗiƗƗiƗƗi "̮ Bila dah baca sampai habis, baru lah aku tahu ade FREE GIFT PHOTOSHOOT dari Irine. Kalau nak tahu lebih lanjut, baca entry HERE. Apalagi terus aku komen dekat entry tu. Tak sangka pulak aku pemenangnya merangkap orang pertama yag komen dekat entry tu. ƗƗiƗƗiƗƗi "̮

Memang teringin sebenarnya nak capture moment² indah dengan encek Suami. Tak sangka, ini rezeki buat kami selepas kahwin. Terima kasih Eyestudio Photography sebab bagi peluang dekat aku. Mungkin kah ini post wedding namanya?ƗƗeƗƗeƗƗe "̮
Kalau nak tahu dengan lebih lanjut, tentang Eyestudio Photography boleh like dekat facebook diorang. Ini linknya Facebook EYESTUDIO PHOTOGRAPHY. Gambar yang dicapture oleh diorang atau abang Irine memang superb! Kalau nak tengok hasil photography diorang pun boleh tengok dekat facebook. Kebetulan sekarang ni, diorang tengah buat promotion untuk white studio. Hanya RM79. Apalagi kawan², pergi tempah dan like facebook mereka ya!

Tiba² terfikir balik, aku ni tak reti berposing. Oh No! Apapun, Alhamdulillah...

36 comments:

Maii Yusre said...

Tahniah kak! Woo..jeles2..hehe

IeJa MdSah said...

tahniah ada...♥

ayiel said...

waaaa~congrates
have a great moment yaa

Bit Zamri said...

Kak ada!!! perghhhhh congratssss...
best giler dpt photoshoot..
mmg murah rezeki laaaa akak n suami. :)
nanti pose puas2 tau.! hehe :)
xsabar nk tgk.... (eh kite lak excited)

aizul marcello said...

tahniah kak!! tak sbr nak mengeshoot akak sorang nih!! tunggu nnt ya!!

cikshahida said...

aaa congrats dear..jelesss

kepam2 xyah nk xsbar sgt :p

AdaNaz87 said...

Maii Yusree, terima kasih dik. ala, janganlah jeles². hi². =."

AdaNaz87 said...

Ieja Md Shah, terima kasih. ♥

AdaNaz87 said...

ayiel, thanx dear. mestiii ade moment terbaik dengan encek Suami. ((;

AdaNaz87 said...

Bit Zamri, akak tak sangkeee tau! serius! alhamdulillah, rezeki. ((; ala, tak tau nak pose camne, meh ajar akak. hi².

AdaNaz87 said...

aizul marcello, hi². akak yang berdebar² pulak. tak berapa reti sangat nak pose. =." pe²pun thanx sebab bagi peluang kat akak. ((;

AdaNaz87 said...

cikshahida, thanx dear. ((; ala, jangan lah jeles². mane tahu irine wat contest lagi cepat² join tau! ;p

Irine Nadia MaRceLLo said...

tahaniaahhhh buat kali ketiga.ehehehhehehehehe!

AdaNaz87 said...

Irine Nadia Marcello, terima kasihhhh buat kali ke berape ek? hi². ((;

madammondoq said...

wah!!!! tahniah!!! syok tu dapat posing melaram..

AdaNaz87 said...

madammondoq, terima kasih. posing melaram? tak pandai sangat. hu². =."

NisaAdnan said...

TAHNIAHHHH! HADIAH KAWEN LA NI KIRANYA. HEEEE ^^

AdaNaz87 said...

@NisaAdnan, terima kasih. alhamdulillah, rezeki untuk suami isteri. ((;

anen said...

wow siok larrr kakak!!!tag name cmne tuh kakak??xphm

AdaNaz87 said...

anen, syok memangs syok! he². ala, tag nama dekat comment. ajar akak sikit. hi².

jann sinuja said...

congrate akak :)

AdaNaz87 said...

jann sinuja, terima kasih dik. ((;

Hishyamuddin said...

tahniahhhhhhh!!!hehehe

AdaNaz87 said...

Hishyamuddin, terima kasihhhhh. ((;

Mummy said...

tahniah....

AdaNaz87 said...

Mummy, terima kasih! ((;

Nurliyana Ab Rahim said...

tahniah2!!!! hehehe

AdaNaz87 said...

Nurliyana Ab Rahim, terima kasih! ((;

Miss Dolly said...

tahniah akak :)

AdaNaz87 said...

Miss Dolly, terima kasih dik. ((;

Fariza said...

alhamdulillah :)

hazanis said...

tahniah kakak comel...^^

AdaNaz87 said...

@Fariza,alhamdulillah. ((;

AdaNaz87 said...

@hazanis,terima kasih adik comelll. ((;

mieszwiah said...

congratulation sist !!! bestnya dia =D

AdaNaz87 said...

@mieszwiah,terima kasih dik. memang best! ((;