>

Friday, 28 October 2011

Review - Video Yakjuj & Makjuj.

Assalamualaikum...
Sebenarnya aku nak share beberapa video dekat youtube dengan bloggers² semua. Video yang aku dapat dari seorang kawan lama memang sangat² berinformasi. Tentang yakjuj dan makjuj. Aku pun belum habis download semua part video ni dan aku pun tak khatam lagi tengok video ni semua. Tapi, percayalah apa yang kita tak tahu selama ni akan kita ketahui selepas kita sendiri melihatnya. Sejauh mana, kebenarannya. Wallahualam. Tapi... Memang dah termaktub dalam Al-Quran.
Aku rasa part tentang yakjuj & makjuj ni, dari part 1 sampai part 9. Sama lah kita share ye kawan². 

6 comments:

jiah said...

video ni...tgh nk cube jadikan modul program..;-)

AdaNaz87 said...

@jiah,good! memang baik untuk dijadikan modul program. tapi kan, camne ek aku nak bagitahu. raseeenyee sensitip sikit di sini. =." sebab mase diorang upload dekat youtube, banyak kali video ni kena remove & diorang reuploaded balik. =."

btw, blog ko pe linknye jiah? aku nak letak dalam blog list ni. ((:

Syuxer said...

nape dorang remove video yang bagus ini//--butang shift rosak..nak taip tanda soal tapi tak kuar..

AdaNaz87 said...

@Syuxer,rasenye owner youtube yang remove. kalau tengok sampai habis video ni, kita akan tahu kenapa video ni diremove. mungkin taknak satu dunia tahu kot. =."

jiah said...

ada...aku xda blog la...dulu ada skrg sudah xda..hehe...suke bace blog kwn2 je...nti kalau aku dh kembali berblog aku bg link ok...ermmm video ni my 'kwn' yg ada...dia tgh nk bangunkan modul guna video ni..kalau bg budak2 tgk kene skali dgn penerangn...tkot diorg konfise...

jiah said...

ada...aku xda blog dh skrg...dulu ada la skrg dh xda...suke bace blog kwn2 je..nti kalau aku dh kembali berblog aku bg link ye...by the way, video ni mmg agak sensitif...sbnrnya my 'kwn' yg ada video ni n dia tgh bangunkan modul guna video ni..kalau tnjuk dkt budak2 kene bg penerangan takot diorg konfuse..