>

Thursday, 30 April 2015

Style Cloverush Shawl This Coming Raya.

Assalamualaikum...

Woha! April akan meninggalkan kita. Mei pula menanti. Ramadhan tak lama lagi bakal menjelma. Pasti ramai yang dah teruja untuk mencari-cari baju Raya, tudung Raya, kasut Raya dan lain-lain. Aku pun macam tu juga. Dengan adanya GST sekarang ni, tak salah kalau dari awal kita dah mula sediakan pakaian di Hari Raya untuk elakkan terlebih berbelanja di bulan Ramadhan nanti. Ye tak? 

Sekarang, macam-macam jenama yang dah ada di pasaran. Sebut je nama apa, barang apa. Semuanya hanya di hujung jari. Kau orang pernah dengar tak tentang Cloverush? Tak pernah dengar? Meh sini baca article dekat bawah.
There’s a new Muslimah fashion brand in town called Cloverush. As the Raya is coming around, you should definitely have some general knowledge about fashion can be actually quite useful like knowing what are the popular trend in the market or new brands coming in etc
So calling for all fashionistas out there who love wearing hijab, let us share with you about the latest collection of tudung terkini from Cloverush. It is now available online and can be found on the online Muslimah fashion boutique for you to check out the latest arrivals from this amazing brand. 
Cloverush is the one brand that you would want to get because their collections of hijab terkini have been the favourites among hijabista from all age groups! Do not worry about the quality because they only offer tudung that are made of the best materials and they have been receiving good reviews from critics and loyal fans. Due to its trendy designs you could style Cloverush tudung with ease to pair with your favourite outfits. 
If you are looking for a new hijab but just too busy with your work at the office, there’s an easy way out: shop online. Avoid hours of driving in traffic jams because you can still buy tudung from Cloverush online!
Get Cloverush shawl for this coming Hari Raya and trust me, it would complete your baju raya! Style Cloverush tudung terkini from their latest collection for this year’s Raya and pair it with a baju kurung moden, a pair of heels and a luxury bag for a glamorous look! 

Ha, orang cakap tak kenal maka tak cinta. Bila dah kenal bertambah-tambah cinta. Macam itulah Cloverush. Terutama bagi sesiapa yang sentiasa up to date dengan fesyen terkini. Apa tunggu lagi, cepat-cepat klik dekat link yang diberi. Cloverush ada keluarkan koleksi terbaru mereka bagi yang masih tercari-cari tudung untuk dipadankan dengan busana di Hari Raya Aidilfitri nanti. Rugi kalau tak grab secepat yang mungkin, takut stok yang dihajati cepat habis. Jangan risau, kualiti setiap koleksi dititilberatkan oleh pihak Cloverush!

Selamat beli-belah di Cloverush Online!   

No comments: