>

Saturday, 9 June 2012

Review - Majlis Perkahwinan BFF, Mieda & Aiman (Tema Turqoise & Pink).

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, perancangan cuti-cuti honeymoon dipermudahkan dan berjalan dengan lancar dengan izin Allah SWT. Sangat-sangat happy sebab checklist untuk cuti-cuti honeymoon kebanyakannya tercapai dalam masa seminggu. Paling penting dapat spent time dengan family, family-in-law, anak-anak buah, kucingsss dan girlfriendsss. <3

Story tentang honeymoon kita hold dulu ye. :P

Aku nak story dulu tentang majis perkahwinan best friend forever aku, Mieda bersama pasangannya Aiman dan Fazlina bersama pasangannya Rafi. Masing-masing nikah dan berkahwin pada tarikh yang sama dan waktu yang sama. Tapi, tempat majlis perkahwinannya berbeza. Seorang di Teluk Intan dan seorang di Sungai Besar. Planning awalnya, aku nak pergi majlis Iena sebab nak jumpa bff (best friend forever) lagi seorang, Ajnija. Dah lama tak jumpa. Selalu sembang via facebook, instagram dengan whatsapp je. Renduuu kot! Bila Ajnija cakap mungkin bertolak lambat, aku ubah planning nak pergi majlis dekat Teluk Intan dulu. Biasalah, bila dengan girlfriendsss masa sekolah menengah, memang bukan sekejap lah. Pot pet pot pet pun dah berapa jam. Bergambar lagi. hewhew. Sudahnya, sampai rumah Iena dalam pukul 2.30 petang. Itupun pengantin tengah posing posing maut depan photographer. hewhew. Tapi bila tengok makanan, alahai, terus makan lagi sekali.

Jom layannn gambar orang kahwin! :P
girlfriendsss till jannah! <3
Next entry bakal menyusul pasal majlis perkahwinan lagi seorang BFF. :')

No comments: