Tuesday, 26 June 2012

Finally, Instagram For Android!

Assalamualaikum...
sumber : www.google.com
Kalau dulu, selalu tengok kawan-kawan yang ade gadget Apple update gambar dekat Instagram. Pelik jugak, Instagram tu sebenarnya benda ape. Tapi aku tahu yang Instagram ni boleh edit gambar dengan mudah dan lepas tu boleh post berapa banyak pun yang kita nak. Mulanya nak tanya kawan, macam mana benda ni berfungsi. Lama-kelamaan hasrat nak bertanya tu terus sepi tanpa khabar berita. hewhew. :P

Sehinggalah, aku ade Galaxy Tab. Dan yang paling penting, pengguna-pengguna Android dah boleh download Instagram di Google Play. Sukaaanya! :") Perkara 1st yang aku buat bila ade Galaxy Tab adalah mendownload Instagram. Akhirnyaaa, berjaya! Macam dah menang ape ntah. Padahal bukan lah best mana pun. Sekarang ni aku update gambar dekat Instagram je. Dah tak download dekat Facebook. Sebab dah jarang sangat berfacebook. BORING. :P
sumber : http://androidpr.net
So, marilah kita memeriahkan Instagram beramai-ramai. See you there!
posted from Bloggeroid

No comments: