>

Friday, 18 May 2012

Friendship Till Jannah.

Assalamualaikum...

Tak sabar nak tunggu bulan enam! Mana taknya, bulan enam adalah di antara bulan pilihan bagi bakal-bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan mereka. Kenapa bulan enam jadi bulan pilihan? Mungkin kerana pada waktu itulah cuti sekolah pun bermula. Bagi aku, bulan enam adalah waktu yang sesuai untuk aku berjumpa kembali dengan girlfriendsss di majlis perkahwinan mereka nanti. Memang sangat sangat sangat excited. Al-maklumlah, itulah masanya untuk bertanya tentang kehidupan, ketawa ramai-ramai, kecohkan suasana, mengimbau kembali kenangan zaman persekolahan dan yang penting sekali, camwhore! Itupun sebagai kenangan. :')

Alhamdulillah, girlfriendsss convent Mieda akan menamatkan zaman bujangnya dengan lelaki pilihan hatinya. Majlis akan berlangsung di Teluk Intan. Kalau ikutkan di antara girlfriendsss, kami semua bukannya sama kelas. Ade yang berlainan kelas. Dari form 4 sampailah form 5. Mungkin sebab chemistry tu sentiasa ade di antara kami semua, sebab itulah persahabatan kami masih kekal sampai sekarang. Alhamdulillah... Ya, our girlfriendsss have their own story. Dari bab pasal life, family, work, sampailah bab lovey dovey. Dan masing-masing ade yang tahu dan mungkin ade yang tak tahu. Apapun story di antara kami semua, tak kisah lah pahit manis, gembira duka, atau apa-apa sekalipun, the friendship will never ends. Which is our friendship may till jannah. InsyaAllah, Amin ya rabbal alamin...
on Zulaikha's wedding. 2010
on my wedding. 2011 :')
on BFF, Awin's wedding. 2012
on BFF Mieda's wedding. 2012
Last words, aku sayang korang semua. <3 Tak sabar nak jumpa korang semua nanti!
posted from Bloggeroid

1 comment:

aRa ❤ aFiq™ said...

bila cuti skolah jew mesti byk kenduri kan :)