Tuesday, 27 September 2011

Review - Pre-Wedding Theme.

Assalamualaikum...

Dulu, sebelum kahwin, aku suka sangat tengok gambar pre-wedding bride-to-be. Tipulah kalau aku cakap yang aku tak teringin nak tangkap gambar dengan bakal suami aku. Kenangan seumur hidup kan? Tapi... Takde lah sampai nak tangkap gambar berpeluk² cubit sana sini atau yang sewaktu dengannya. Nanti, ape pulak cakap orang yang tengok kan? Nampak over lah pulak. Tapi... Itu terpulang pada setiap individu. ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ 

Alhamdulillah... Akhirnya, termakbul jugak angan² aku tu walaupun tak sempat nak hired mane² photographer, tapi still aku happy impian nak buat pre-wedding tercapai. ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ 

Sekarang ni, aku tengok dah banyak tema pre-wedding. Contoh, pre-wedding ala² back to school, fairytale, garden, funny, cartoon dan macam² lagi lah.  Bukan setakat photographer je yang kreatif, tapi bride-to-be pun makin kreatif jugak tau! Fantasi yang akhirnya jadi realiti. Tak caye? Jom, layan gambar² pre-wedding yang shuweet. Semuanya aku google. Senang! ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ 
Korean pre-wedding
Indonesian pre-wedding
Malaysian pre-wedding

8 comments:

msredcheesecake said...

tak saba nak tunggu next entry... hheee...

*rainyscream* said...

waaaa..sweet la pre-wedding ni. baru tau~ ehehe

AdaNaz87 said...

msredcheesecake, tetibe taknak wat next entry. boleh tak? mallluuu.he². ;p

AdaNaz87 said...

*rainyscream*, memang sweet sangat² tau. t nak dekat kahwin, leh wat pre-wed. he². ((;

Run Away said...

.../salam kenal...;d

saharinasaharudin said...

sume sweeeeet :)

AdaNaz87 said...

saharinasaharudin, betul tu. shuweet je. ((;

AdaNaz87 said...

Run Away, salam kenal jugak! ((;