>

Friday, 26 August 2011

Review - Decoration Small Apartment.

Assalamualaikum...

Sebenarnya, aku tengah pening nak fikir macam mane nak decorate rumah. Dengan keluasan yang agak terhad, buat kan aku bertambah² pening. Tambahan pulak, kalau nak membeli sesuatu barang atau perabot, mesti aku dengan encek Suami akan fikir dua tiga kali. Kalau boleh taknak rumah kami terlalu simple atau terlalu padat. Biar sederhana je tapi sedap mata memandang. 

Sebab dah tak tahu nak decorate rumah, akhirnya terpaksa lah aku menggoogle dekat internet. Banyak jugak choice. Cuma nak tak nak buat je. Ni yang bertambah excited nak susun atur rumah. Hari Raya dah nak dekat ni! "Abang, jom kite mulakan operasi mengemas rumah malam ni. ƗƗeƗƗeƗƗe "̮"

Bilik Tidur/Bedroom

Ruang Tamu/Living Room

Dapur / Kitchen
Cantik kan susun atur  perabot² dalam apartment ni? Nampak modern, stylish yet exclusive. Korang semua dah siap kemas rumah ke? Mesti dah kan... Ni yang jelous ni. ƗƗuƗƗuƗƗu "̮